نقشه تفکیکی آپارتمان

نقشه تفکیکی آپارتمان

نقشه تفکیکی آپارتمان به منظور بر آورد مساحت دقیق هر واحد لازم است تهیه شود. و برای انجام تفکیک آپارتمان از تجهیزات دقیق و مخصوصی استفاده می شود. و با دقت بالا هر یک از قسمت های آپارتمان را برداشت می گردد. با انجام تفکیک آپارتمان مساحت و متراژ دقیق هر واحد حاصل می شود. در صورتی که افراد بخواهند از مساحت دقیق ملک خود مطلع شوند. و یا در صورتی که قصد خرید و فروش واحد های آپارتمانی را داشته باشند. این عملیات قابل انجام خواهد بود.

نقشه برداری تفکیک آپارتمان

تفکیک آپارتمان به معنی جدا و مستقل سازی هر واحد از آپارتمان می باشد. و وقتی که یک آپارتمان ساخه می شود. ممکن است یک سند داشته باشند. و یا چند سند مشاعی داشته باشد. بعد از ساخت آپارتمان لازم است. تفکیک آپارتمان انجام شود و اسناد قبلی باطل گردد. و سند برای هر یک از واحد ها صادر گردد. یکی از مواقع که در نتیجه قبل از اتمام ساخت آپارتمان لازم است پیش تفکیک آپارتمان انجام شود. زمانی است که افراد قصد خرید و فروش واحدهای آپارتمانی را داشته باشند. در نتیجه لازم است برای بالا بردن اطمینان معامله مساحت دقیق هر واحد با پیش تفکیک آپارتمان حاصل شود.

به منظور انجام پیش تفکیک آپارتمان مراجعه به یک فرد دوره دیده و متخصص ضروری است. و کارشناسان رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی می تواند. پیش تفکیک آپارتمان را به خوبی انجام دهد. و به مساحت و متراژ دقیق هر یک از واحدهای آپارتمانی پی ببرد. برای انجام پیش تفکیک آپارتمان ابتدا با استفاده از متر لیزری برداشت از واحد های آپارتمانی انجام می شود. با تهیه این نقشه مساحت و متراژ دقیق هر یک از واحدهای آپارتمانی حاصل می شود. و در نتیجه امکان انجام معامله با اطمینان بالا وجود خواهد داشت. و اشخاص می توانند بدون اینکه متضرر شوند واحد های آپارتمانی را معامله کنند.

تهیه نقشه تفکیکی آپارتمان

برای تهیه نقشه های تفکیکی آپارتمان شما باید، از تمام قسمت های ساختمان نقشه برداری کنید.حتی پارکینگ، حیاط، راهپله‌ها، پشت بام، چال آسانسور و …

قطر درز انقطاع، دیوارها، تراس، بالکن و حتی قطر پیشرفتگی‌ها باید در نقشه های تفکیکی آپارتمان مشخص و جزو محوطه محصور شده مالکان باشد.توجه داشته باشید که مساحت دو قسمت از آپارتمان (تراس و بالکن) می بایست به شکل جداگانه در نقشه درج شود. شما می توانید به شکل واضح در نقشه به این دو مورد اشاره کنید.

برخی از فضاها مانند، مساحت داکت ها، کانال کولر و لوله بخاری و همچنین بخش هایی از فضای تاسیسات برقی ساختمان ها به عنوان فضای مشاعی در نقشه تفکیکی درج می شود.می بایست در این نقشه، مساحت دیوار حایل که ما بین فضای خصوصی و فضای مشاعی و قرار دارد به نفع مالک باشد.می بایست در این نقشه مساحت دیوار حایل که ما بین دو فضای خصوصی قرار گرفته به شکل مساوی تقسیم شود.البته باید در نقشه تفکیکی آپارتمان درز انقطاع نیز به خوبی اندازه گیری شود.

تهیه نقشه تفکیکی توسط کارشناس

برای تهیه این نقشه باید از یک متخصص حرفه ای و مهمتر از آن مسلط به نقشه برداری و مسلط به تفکیک آپارتمان کمک بگیرید. در واقع نقشه شما بدون تایید این فرد هیچ ارزش قانونی برای سازمان ثبت اسناد، نظام مهندسی و شهرداری ها ندارد.قابل ذکر است در کنار استفاده از مهندس نقشه بردار باید نقشه شما توسط کارشناسان رسمی نظام مهندسی و دادگستری تایید شوند.تهیه نقشه تفکیکی آپارتمان زیاد سخت نیست. و نمی تواند زیاد نگران کننده باشد. شما با انجام صحیح مراحل این کار می توانید در کمترین زمان این نوع نقشه را برای زمین یا آپارتمان خود تهیه کنید. و سپس برای دریافت سند تک برگ یا پایان کار اقدام کنید.

انجام تفکیک آپارتمان و جلوگیری از ضرر و زیان در معامله

انجام نقشه برداری تفکیک آپارتمان توسط کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی امکان پذیر می باشد.در واقع انجام نقشه برداری تفکیک آپارتمان قبل و بعد  از اتمام ساخت آپارتمان قابل انجام است.تا در نتیجه متراژ و مساحت دقیق هر یک از واحد های آپارتمانی مشخص شود. در واقع تنها زمانی لازم است پیش از اتمام ساخت آپارتمان این عملیات انجام شود. که برخی از افراد قصد خرید و فروش واحد های آپارتمانی را داشته باشند.در این صورت برای بالا بردن اطمینان معامله و جلوگیری از ضرر و زیان های احتمالی لازم است.پیش تفکیک آپارتمان توسط کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی انجام شود. تا مساحت و متراژ دقیق هر واحد معلوم گردد.

برخی از افراد معامله واحد های آپارتمانی را قبل از اتمام ساخت آپارتمان انجام می دهند. یعنی واحدی از آپارتمان را پیش خرید می کنند. اما لازم است برای بالا بردن اطمینان معامله و جلوگیری از ضرر و زیان مساحت واحد آپارتمان با انجام تفکیک مشخص شود. در واقع از آنجایی که مساحت واحد های آپارتمانی قبل از اتمام ساخت معلوم نمی باشد بنابراین برای این که بتوان معامله را مطمئن انجام داد. و بعد از انجام معامله متضرر نشد باید مساحت دقیق هر واحد از آپارتمان در این مرحله حاصل شود.در نتیجه لازم است پیش تفکیک آپارتمان انجام شود.

برای انجام پیش تفکیک آپارتمان می توان به یک فرد متخصص همچون کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی مراجعه نمود. این متخصص برای انجام این عملیات ابتدا برداشت از واحد های آپارتمانی را انجام خواهد داد. و با استفاده از مترلیزری واحد های آپارتمانی را برداشت خواهد کرد. در ادامه ترسیم نقشه پیش تفکیک آپارتمان انجام می شود. و این افراد می توانند با خیال راحت معامله را انجام دهند و نگران ضرر و زیان در انجام معامله نشوند.

تعرفه هزینه تفکیک آپارتمان

هزینه تفکیک آپارتمان با توجه به متراژ و مساحت و تعداد واحدهای برداشتی متفاوت است. و طبق تعرفه ای که هر ساله از سازمان نقشه برداری کشور ابلاغ می شود ،تعیین می شود. و نقشه تفکیک آپارتمان بعد از پایان ساخت و ساز تهیه می شود. تا در نتیجه بتوان سند تک برگ از اداره ثبت اسناد تهیه کرد. همچنین نقشه پیش تفکیک آپارتمان نیز قبل از اخذ پایان کار تهیه می گردد. تا با به دست آمدن مساحت واقعی واحد آپارتمانی بتوان معامله ای مطمئن انجام داد.

تعرفه هزینه تفکیک آپارتمان

تعرفه هزینه تفکیک آپارتمان

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟

امتیاز خود را ثبت کنید.

میانگین امتیاز: 0 / 5. تعداد رأی: 0

تاکنون امتیازی ثبت نشده. اولین نفر باشید 🙂

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما